Ευάγγελος Γ. Κεραμίδας & Βίλλυ Ροδοπούλου-Κεραμίδα, Kosmesis, Κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, Χαλάνδρι

Η πετυχημένη καριέρα δεν εξαρτάται μόνο από σένα, αλλά και από την ποιότητα των συνεργατών σου. Η LIDS Medical στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια πολύτιμος συνοδοιπόρος στο ταξίδι μας στον υπέροχο χώρο της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Την ευχαριστούμε από καρδιάς!

Χατζηπαναγή Έκτορας, Perfect Blue, Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής, Κολωνάκι/Λευκωσία

Συνεργάζομαι με την εταιρεία LIDS Medical εδώ και πολλά χρόνια και παραμένω έκπληκτος από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, την τεχνική κατάρτηση και εξυπηρετικότητα του προσωπικού, καθώς και την συνεχή υποστήριξη που παρέχει στον τομέα της εκπαίδευσης και του μάρκετινγκ. Όχι μόνο επιλέγω να παραμένω πιστός συνεργάτης, αλλά τη συστήνω και ανεπιφύλακτα σε κάθε επαγγελματία υγείας, που επιθυμεί να μπει δυναμικά στον τομέα της αισθητικής ιατρικής.

Θωμαΐδου Έλενα, Δερματολόγος, Λάρνακα

Με τη LIDS Medical έχουμε μία διαχρονική και άψογη συνεργασία. Η στήριξη που μας παρέχει είναι έγκαιρη και πολύ καλή. Είναι μια εταιρεία με συνεχή επιστημονική εξέλιξη, βασική προϋπόθεση για έναν νέο επιστήμονα που ζητά ανέλιξη και αναβάθμιση.

Θεοχάρης Σωτήρης, Skin and Hair Medical Care, Δερματολογικό Κέντρο, Γλυφάδα

«Με τη LIDS Medical συνεργαζόμαστε από το 2007. Πρόκειται για μια άριστη συνεργασία που οφείλεται στον επαγγελματισμό και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών της. Αυτό που την κάνει, όμως, να ξεχωρίζει πέρα και πάνω απ’ όλα είναι η υποστήριξη που παρέχει μετά την πώληση σε θέματα εκπαίδευσης, τεχνικής εξυπηρέτησης και ποιοτικής προώθησης -προβολή των δερματολογικών αισθητικών».

Διονυσίου Παντελής, Dionysiou Medi Spa, Κέντρο Αισθητικής, Λεμεσός

Υπέροχοι συνεργάτες με άριστη εξυπηρέτηση και service μηχανημάτων. Πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν και να ανταποκριθούν άμεσα σε όλες μας τις κλήσεις! Σας ευχαριστούμε που βρίσκεστε πάντα κοντά μας!

Αργείτου Μαίρη, Health & Beauty Care, Κέντρο Αισθητικής, Ψυχικό

Η συνεργασία μου με τους συντελεστές της LIDS Medical ξεκινάει πίσω στο 1994 και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια γόνιμη και άψογη. Θεωρώ πως ήμουν πολύ τυχερή που στη ζωή μου συνάντησα τον Λεωνίδα και τον Ισαάκ και τους θεωρώ οικογένειά μου!!!