Slide

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

 • null
  Ανάπλαση Δέρματος
 • null
  Αγγειακές Βλάβες
 • null
  Μελαγχρωματικές Βλάβες
 • null
  Σύσφιγξη Δέρματος
 • null
  Αφαίρεση Tattoo
 • null
  Ακμή
 • null
  Ονυχομυκητίαση

Γιατί το Harmony XL PRO;

 • null
  Πάνω από 65 Εφαρμογές Εγκεκριμένες από τον FDA
 • null
  Αναβαθμίσιμη Πλατφόρμα
 • null
  Αποδεδειγμένα Ασφαλείς Θεραπείες
 • null
  Δημοφιλής Μέθοδος Παγκοσμίως
 • null
  Γρήγορα και Φυσικά Αποτελέσματα
 • null
  Σύντομες και Άνετες Θεραπείες
 • null
  Χωρίς Χρόνο Αποθεραπείας
 • null
  Για όλους τους τύπους δέρματος

Ένα Σύστημα

Μία Πλατφόρμα

Αμέτρητες Δυνατότητες

Clear Lift

Μελαγχρωματικές Βλάβες
Σύσφιγξη Δέρματος
Λεπτές Γραμμές

Clear Vein

Κιρσοί
Τριχοειδή Αγγεία
Ονυχομυκητίαση

Clear Skin

Ακμή
Ουλές Ακμής
Σύσφιγξη Δέρματος

Επιπλέον Θεραπείες

Αφαίρεση Τατουάζ
Αποτρίχωση
Ψωρίαση
Υπεριδρωσία

Και συνολικά πάνω από 65 Εφαρμογές
Εγκεκριμένες από τον FDA

Acne vulgaris
Actinic chelitis
Atrophic acne scars
Angiomas and spider angiomas
Atopic dermatitis
Back acne
Becker’s nevi
Café-au-lait macules
Cavernous hemangiomas
Cherry hemangiomas
Chloasma
Cutaneous lesions
Debulking benign tumors
Debulking cysts
Deep and superficial telangiectasias
Dyschromia
Elevating and/or maintaining tissue temperature
Ephelides (freckles)
Epidermal nevi
Erythema of rosacea
Facial, truncal and leg telangiectasias
Fine lines and wrinkles
Hair removal on all skin types, including tanned skin
Hemangiomas

Hyperpigmentation
Increased blood flow, relaxation of
muscle and relief of pain
Keloids
Keratoses
Leg veins
Lentigines (senile and solar)
Lentigos
Leukoderma, including vitiligo
Melasma
Nevi
Nevus of Ota
Nevus spilus
Onychomycosis
Perioral wrinkles
Periorbital wrinkles
Permanent hair reduction
Pigmented lesions
Poikiloderma of Civatte
Plaques
Pseudofolliculitis barbae
Psoriasis treatment
Port wine stains
Reduction in red pigmentation in hypertrophic and keloid scars

Reticular veins
Rosacea
Scars
Seborrheic dermatitis
Seborrheic keratoses
Skin resurfacing
Skin tags
Solar lentigos
Spider hemangiomas
Spider nevi
Spider veins
Striae
Superficial skin lesions
Surgical incision/excision, vaporization,
ablation and coagulation of soft tissue
Tattoo removal: black, blue, green
Tattoo removal: light blue, yellow, red
Telangiectasias
Vascular lesions
Venous lake
Venous malformation
Verrucae
Warts

Τι είναι το Harmony XL Pro;

Το Harmony XL PRO είναι μια ισχυρή και ευέλικτη πλατφόρμα που προσφέρει ένα πλήρες φάσμα τεχνολογιών, εφαρμογών, κεφαλών και μεθόδων θεραπείας με εξαιρετικά αποτελέσματα. Παρέχοντας το πρόσθετο πλεονέκτημα των συνδυαστικών θεραπειών, το Harmony XL PRO είναι συμβατό με τη σύγχρονη ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς και επιτρέπει πιο έξυπνες και στοχευμένες θεραπείες, που οδηγούν σε ακόμη πιο βελτιωμένα αποτελέσματα. Σε ένα μόνο σύστημα διατίθενται σχεδόν 20 διαφορετικές τεχνολογίες λέιζερ, I.P.L. και υπερύθρου για πάνω από 65 εγκεκριμένες εφαρμογές από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων της Αμερικής (FDA). Το Harmony XL Pro έχει τη μοναδική δυνατότητα αναβάθμισής του με 14 κεφαλές θεραπείας διαφορετικών τεχνολογιών.

Κεφαλές Θεραπείας

null
null

ClearSkin PRO

null
null

ClearLift

null
null

iPixel Er:YAG High Power 2940

null
null

LP Nd:YAG 1064nm

null
null

SPEED AFT

null
null

NIR Face & Body

null
null

Dye SR

null
null

Dye VL

ClearSkin PRO

Ενδείξεις: Ανανέωση δέρματος, σύσφιγξη, ακμή, ουλές ακμής και καλοήθεις βλάβες

Η κεφαλή ClearSkin PRO συνδυάζει ένα μη επεμβατικό λέιζερ με ταυτόχρονη τεχνολογία ψύξης εξ επαφής, βοηθώντας στην ανάπτυξη νέου και υγιούς ιστού και διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Με τη διπλάσια ισχύ των προηγούμενων θεραπευτικών λύσεων, η ClearSkin PRO παρέχει έως και 3000mJ (61,2mJ / Pixel) μη αφαιρετικής κλασματικής ενέργειας λέιζερ ανά παλμό. Το μη επεμβατικό fractional λέιζερ Er:GLASS 1540nm της Alma διεισδύει βαθιά στο δέρμα, δημιουργώντας στήλες υψηλής πυκνότητας ενέργειας, ενώ παράλληλα διατηρεί ανέπαφη την επιδερμίδα. Μέσα από τη θερμική βλάβη και τον μηχανισμό επούλωσης του δερματικού ιστού, το αποτέλεσμα είναι ένα νέο δέρμα που είναι και δείχνει πιο νεανικό.

ClearLift

Ενδείξεις: Ανανέωση δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων, καλοήθεις μελαγχρωματικές βλάβες και αφαίρεση τατουάζ.

Η βραβευμένη εφαρμογή ClearLift της Alma είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση θεραπείας Q-Switched Nd: YAG που διατίθεται σήμερα.Η ClearLift (Fractional Q-Switched Nd:YAG 1064nm) μέσω της τεχνολογίας iPixel™ (scanner) διοχετεύει έντονους παλμούς νανοδευτερολέπτου στην περιοχή θεραπείας με αποτέλεσμα ένα φωτοακουστικό φαινόμενο. Αυτή η μηχανική δράση του Q-Switch έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αφαίρεση τατουάζ και στην αντιμετώπιση μελαγχρωματικών βλαβών. Οι ελεγχόμενες δερματικές πληγές που δημιουργούνται με το μη επεμβατικό fractional λέιζερ της θεραπείας ClearLift, παρέχουν την ιδανική λύση για ανάπλαση δέρματος στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

iPixel Er:YAG High Power 2940

Ενδείξεις: Ανάπλαση δέρματος και ουλές

Η κεφαλή iPixel Er:YAG High Power 2940 μέσω της νέας τεχνολογίας iPixel™ (scanner) παρέχει μια εξαιρετικά αποτελεσματική  θεραπεία ανάπλασης δέρματος με την ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία του fractional λέιζερ, χρησιμοποιώντας μήκος κύματος στα 2940nm. Η iPixel Er:YAG High Power 2940 ενδείκνυται για θεραπείες α) ανάπλασης δέρματος (βελτιώνει σημαντικά τον συνολικό τόνο, την ελαστικότητα και την υφή του δέρματος, μειώνει την επιφανειακή υπερμελάγχρωση και ελαχιστοποιεί τους υπερμεγέθεις πόρους), β) ρυτίδων, γ) ουλών ακμής και δ) ραγάδων. Ο μηχανισμός θεραπείας του iPixel Er: YAG 2940 λέιζερ προωθεί την επιταχυνόμενη επανεπιθηλίωση, επιτρέποντας την ταχύτερη επούλωση και αναγέννηση των ιστών.

LP Nd:YAG 1064nm

Ενδείξεις: Αγγειακές βλάβες, αποτρίχωση, ψευδοθυλακίτιδα της περιοχής του γενείου (PFB) και ονυχομυκητίαση Το μήκος κύματος 1064nm προσφέρει μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης και η εκτεταμένη διάρκεια παλμού του διευκολύνει μια ισχυρή θέρμανση στην περιοχή θεραπείας. Επιτρέπει, έτσι, τη θεραπεία βαθύτερων βλαβών που δεν προσεγγίζονται με μικρότερα μήκη κύματος. Το μήκος κύματος 1064nm με την εν-κινήσει  In-MotionTM τεχνολογία (30Hz) ενδείκνυται και για θεραπείες ονυχομυκητίασης. Η ταυτόχρονη ενσωματωμένη τεχνολογία ψύξης εξ’ επαφής δροσίζει το δέρμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο παρενεργειών και κάνοντας τη θεραπεία πιο άνετη για τους ασθενείς.

SPEED AFT

Ενδείξεις: Αποτρίχωση

Η μέθοδος Super Hair Removal (SHR) της Alma λειτουργεί με τη σταδιακή θέρμανση του δέρματος σε θερμοκρασία που βλάπτει αποτελεσματικά τον θύλακα της τρίχας και αποτρέπει την επανεμφάνισή της, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τον τραυματισμό του περιβάλλοντα ιστού. Η τεχνική σάρωσης In-Motion™ που χρησιμοποιείται με το SHR περιλαμβάνει την συνεχή κίνηση της κεφαλής, εφαρμόζοντας ενέργεια σε μία μεγάλη περιοχή θεραπείας. Αυτό εξασφαλίζει μια ομοιογενή κάλυψη κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η οποία και βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα.

NIR Face

Ενδείξεις: Σύσφιγξη δέρματος

Η κεφαλή NIR χρησιμοποιεί μια πηγή φωτός υψηλής ισχύος στο εγγύς υπέρυθρο φάσμα για να επιτύχει ασφαλή και αποτελεσματική αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, χαρίζοντας, έτσι,  νεανική λάμψη στο δέρμα. Κατά την ευχάριστη αυτή θεραπεία προκαλείται θερμική βλάβη στον ιστό, η οποία συστέλλει τις υπάρχουσες ίνες, διεγείρει την νεοκολλαγονογένεση και βελτιώνει την ευθυγράμμιση των ινών κολλαγόνου και το πάχος αυτού. Η κεφαλή NIR τεχνολογίας Υπερύθρου ενδείκνυται για θεραπείες σύσφιγξης προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Dye SR

Ενδείξεις: Μελαγχρωματικές βλάβες και φωτοανάπλαση

Η κεφαλή Dye SR στα 3cm2 με ενσωματωμένη ψύξη ενδείκνυται για ειδικές θεραπείες μελαγχρωματικών βλαβών και φωτοανάπλασης, χρησιμοποιώντας ειδικό στενό φάσμα μήκους κύματος στα 550-650nm.

Dye VL

Ενδείξεις: Μελαγχρωματικές και αγγειακές βλάβες

Η κεφαλή Dye VL στα 3cm2 με ενσωματωμένη ψύξη, παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικές θεραπείες μελαγχρωματικών και επιφανειακών αγγειακών βλαβών, χρησιμοποιώντας ειδικό στενό φάσμα μήκους κύματος στα 500-600nm.

Πριν & Μετά

Σχετικά Προϊόντα

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας