Slide

CO2 LASER ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ & ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ

 • null
  Σύσφιγξη Δέρματος

   

 • null
  Ουλές & Ουλές Ακμής

   

 • null
  Ελάχιστα Επεμβατική Ανανέωση Δέρματος

   

 • null
  Αντιγήρανση

   

 • null
  Βλεφαροπλαστική – Μη επεμβατικό λίφτινγκ ματιών

 • null
  Γυναικεία Ευεξία & Υγιεινή Κόλπου
 • null
  Aκράτεια Oύρων (SUI)
 • null
  Χαλάρωση Κόλπου

 • null
  Μετεμμηνοπαυσιακό Σύνδρομο G.S.M.
 • null
  Ξηρότητα Κόλπου, Ατροφία & Επαναλαμβανόμενες Λοιμώξεις
 • null
  Αποκατάσταση μετά τον Τοκετό

Πώς Λειτουργεί;

Η ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία laser διοξειδίου του άνθρακα (CO2) της Alma χρησιμοποιεί μήκος κύματος στα 10.600nm, που με τη βοήθεια της κλασματικής μεθοδολογίας fractional (PIXEL) είναι ιδανικό για την ανανέωση του κολλαγόνου της μήτρας. Επιπλέον, πέραν της χειρουργικής εκτομής, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη θεραπεία ενός εκτεταμένου φάσματος δερματολογικών προβλημάτων. Το CO2 laser έχει την ικανότητα να εκτελεί αποτελεσματικές, εξαιρετικά ακριβείς κλασματικές και μη κλασματικές θεραπείες λέιζερ, χρησιμοποιώντας μία μεγάλη ποικιλία προηγμένων κεφαλών θεραπείας.

Με το FemiLift™ επιτυγχάνεται συσσώρευση θερμικής ενέργειας στα εν τω βάθει επίπεδα του κολπικού ιστού, η οποία προκαλεί συστολή των ινών Κολλαγόνου και Ελαστίνης και αναζωογόνηση των πρωτεϊνών τους. Αποτέλεσμα: α)πλήρης ανάπλαση του ιστού της περιοχής για επανασύσταση ενός σφριγηλού και νεανικού κόλπου και αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης και β) ενίσχυση της δομής της ουρήθρας για σημαντική θεραπευτική βελτίωση της ακράτειας των ούρων (SUI-Stress Urinary Incontinence).

Κεφαλές Θεραπείας

Τομέας Γυναικολογίας

null
null

FemiLift

null
null

FemiLift Slim

null
null

FemiLift Smart

null
null

LiteScan για Ανανέωση Μεγάλων Χειλέων

null
null

FemiTight για Σύσφιγξη Μεγάλων Χειλέων

null
null

TrueSpot

null
null

Κάλυμμα FemiLift μίας χρήσης

FemiLift

Η κεφαλή FemiLift είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη γυναικείων κόλπων και να διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση του ασθενούς. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο γιατρός περιστρέφει την κεφαλή σε μοτίβο 360 μοιρών για να καλύψει ολόκληρο το κολπικό τοίχωμα, παρέχοντας, έτσι, τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

FemiLift Slim

Πιο λεπτή κεφαλή για στενότερες ανατομικές δομέςΗ κεφαλή FemiLift Slim σχεδιάστηκε για να ταιριάζει σε γυναίκες με εγγενώς στενότερη ανατομική δομή, καθώς και για εκείνες που έχουν βιώσει ανατομικές ή ιστολογικές αλλαγές, όπως κολπική ατροφία ή βλάβη των ιστών εξαιτίας κάποιας ογκολογικής θεραπείας. Η θεραπεία με την Slim Probe ακολουθεί ακριβώς το ίδιο πρωτόκολλο με την κλασική κεφαλή.

FemiLift Smart

Πρόκειται για μία καινοτόμο ρομποτική τεχνολογία που διευκολύνει έξυπνες και ομοιογενείς θεραπείες και προσαρμόζεται εύκολα σε διαφορετικές θεραπευτικές ενδείξεις και πρωτόκολλα. Η κεφαλή FemiLift Smart προγραμματίζεται σύμφωνα με την ένδειξη και τις παραμέτρους της θεραπείας και επιτρέπει αυτόματες θεραπείες σε μοτίβο 360/120 μοιρών για βέλτιστη κάλυψη.

LiteScan για Ανανέωση Μεγάλων Χειλέων

Το LiteScan είναι ένα CO2 scanner, που προσφέρει ελαχίστου θερμικής βλάβης εξάχνωση του ιστού (char-free ablation) με πολλαπλά μοτίβα σάρωσης και έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση του τόνου, της ελαστικότητας, της υφής και της επιφανειακής χρώσης του δέρματος. Χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό θεραπείας με λέιζερ CO2, προάγεται η ταχύτερη επαναεπιθηλιοποίηση και επιτρέπεται η γρηγορότερη επούλωση και αναγέννηση των ιστών.

FemiTight για Σύσφιγξη Μεγάλων Χειλέων

Η κεφαλή FemiTight τεχνολογίας CO2 διαθέτει έναν μοναδικό σχεδιασμό και δημιουργήθηκε για τη θεραπεία σύσφιγξης των εξωτερικών χειλέων του αιδοίου. Οι θεραπείες που πραγματοποιούνται με αυτήν την κεφαλή χρησιμοποιούν λέιζερ χαμηλής ισχύος που θερμαίνει απαλά τον ιστό, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και αποκαθιστώντας αποτελεσματικά τον ιστό.

TrueSpot

Η κεφαλή TruSpot δύναται να ενσωματωθεί  με  ένα scanner υψηλής ακρίβειας που θα επιτρέπει ακριβείς χειρουργικές εφαρμογές λέιζερ CO2 υπό άμεση μικροσκοπική καθοδήγηση για τις εξής εφαρμογές:

 • Προκαρκινικές αλλοιώσεις- ενδοεπιθηλιακή νεοπλασία τραχήλου (CIN)
 • Ενδοεπιθηλιακή νεοπλασία του αιδοίου (VIN)
 • Αφαίρεση πολύποδων
 • Δυσπλασία του τραχήλου της μήτρας
 • Κονδυλώματα

Κάλυμμα FemiLift μίας χρήσης

Ειδικό κάλυμμα μίας χρήσης για απόλυτα υγιεινή και ασφαλή θεραπεία. Κατάλληλο για τις κεφαλές FemiLift / FemiSlim / FemiSmart.

Κεφαλές Θεραπείας

Τομέας Δερματολογίας & Χειρουργικής

null
null

Focus Applicators (50mm / 100mm)

null
null

LiteScan

null
null

SkinTight

null
null

TruScan

Focus Applicators (50mm / 100mm)

Τα χειρουργικά ακροφύσια εκτομών της Alma συνδυάζουν την εκτομή και την αιμόσταση με μία μόνο ρύθμιση. Λειτουργούν συνεργικά, επιτρέποντας στους γιατρούς να εκτελούν και τις δύο ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να μεταβληθούν οι παράμετροι κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Επιπλέον, ο διαδοχικός παλμός που εκπέμπεται επιτυγχάνει α) βέλτιστη τομή και εκτομή του ιστού με ελάχιστη αιμορραγία, καθώς επιφέρεται αιμόσταση των αγγείων και συρρίκνωση του ιστού β) μειωμένο χρόνο αποθεραπείας του ασθενούς. Τα δύο διαφορετικά μεγέθη των κεφαλών (50mm και 100mm) επιτρέπουν την εξάχνωση του μαλακού ιστού με απόλυτη ακρίβεια.

LiteScan

Ευέλικτο CO2 scanner κλασματικής τεχνολογίας για αποτελεσματική εξάχνωση του ιστού και ταχεία κάλυψη μεγάλων επιφανειών. Έχει σχεδιαστεί για μια ποικιλία δερματολογικών-αισθητικών εφαρμογών (βελτίωση της υφής και της επιφανειακής χρώσης του δέρματος, ουλές ακμής, ρυτίδες, επεμβατικό resurfacing), αλλά και χειρουργικών εφαρμογών και διαθέτει πολλαπλές επιλογές σάρωσης.

SkinTight

Η SkinTight είναι μία μη επεμβατική κεφαλή τεχνολογίας CO2 με μεγάλο spot-size (6mm) και δέσμη λέιζερ χαμηλής ισχύος, που θερμαίνει απαλά τον ιστό χωρίς εξάχνωση. Προκαλεί νέο-κολλαγονογένεση και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η ενέργεια εφαρμόζεται στο δέρμα χωρίς επαφή και είναι κατάλληλη για τη θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και για τη δερματική σύσφιγξη του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

TruScan

Η κεφαλή TruScan συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των εφαρμογών TruSpot και LiteScan. Παρόμοια με την TruSpot, η TruScan εφαρμόζεται σε ένα μικροσκόπιο* και εκπέμπει από απόσταση 20-45 εκατοστών, η οποία είναι ιδανική για διάφορες εφαρμογές μικροχειρουργικής στην Ωτορινολαρυγγολογία και τη Γυναικολογία. Η κεφαλή επιτρέπει την αυτόματη σάρωση και την εφαρμογή του λέιζερ σε διαφορετικά μοτίβα και επιτυγχάνει μέγιστη ακρίβεια και γρήγορη κάλυψη για διαφορετικές ενδείξεις (ιδιαίτερα ευεργετική με μοτίβα γραμμής και κύκλου).* μόνο για συμβατά με την TruScan της Alma μικροσκόπια

Πριν & Μετά

Σχετικά Προϊόντα

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας