Slide
UF3_LOGO

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ MACRO & MICRO FOCUSED ULTRASOUND (MMFU)

 • null
  Τεχνολογία Μίκρο & Μάκρο Εστιασμένων Υπερήχων (MMFU)
 • null
  Ακροφύσιο MF2 με μεγάλη ταχύτητα παλμού και εργονομικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ακρίβεια (15-20’ η συνεδρία)
 • null
  Πολυλειτουργικές κεφαλές με πολλαπλές ζώνες θερμικής συρρίκνωσης

   

 • null
  Εγγυημένη ικανοποίηση, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

UF3_mixanima
 • null
  Εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα

 • null
  Άνετη, γρήγορη και εύκολη θεραπεία για ασθενή και χειριστή

 • null
  Μη επεμβατική & χωρίς χρόνο αποθεραπείας

   

 • null
  Ιδιαίτερα κερδοφόρα απόδοση επένδυσης (ROI)

πρόσωπο & σώμα

Λίφτινγκ & Σύσφιγξη Προσώπου

Με πολλαπλές αποσπώμενες κεφαλές, που φτιάχτηκαν ειδικά για τα λεπτά δερματικά στρώματα του προσώπου και του ντεκολτέ για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, την ανανέωση του κολλαγόνου και την αποτελεσματική μείωση των ρυτίδων.

Σύσφιγξη & Γλυπτική Σώματος

Οι ειδικές κεφαλές Μακρο-Εστιασμένων Υπερήχων για μεγαλύτερη πυκνότητα και βαθύτερη διείσδυση στοχεύουν τα υποδόρια στρώματα του σώματος σε 3 διαφορετικά βάθη για να σμιλεύσουν το περίγραμμα και να μειώσουν το επίμονο λίπος.

Γιατί το Ultraformer III;

Το Ultraformer III είναι ένα πρωτοποριακό, μη επεμβατικό σύστημα υπερήχων που βασίζεται στην τεχνολογία «Macro and Micro Focused Ultrasound’ (MMFU) ή τεχνολογία Μίκρο και Μάκρο-Εστιασμένων Υπερήχων» για:

 • τόνωση ζυγωματικών
 • λίφτινγκ διπλοσάγονου
 • μείωση ρινοπαρειακών και περικογχικών ρυτίδων και ρυτίδων μετώπου
 • βελτίωση του τόνου του δέρματος και γενικότερη σύσφιγξη προσώπου
 • σύσφιγξη σώματος
 • σμίλευση σώματος και καταπολέμηση επίμονου λίπους

Το Ultraformer III κατανέμει ομοιόμορφα την ενέργεια των υπερήχων σε πολλαπλά διαφορετικά επίπεδα εντός του δέρματος και του υποδόριου λίπους, προκαλώντας, αντίστοιχα, τη δημιουργία πιο πυκνής δομής  κολλαγόνου, τη σύσφιγξη των ιστών και τη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων στις περιοχές του σώματος με περίσσεια λίπους. Και όλα αυτά χωρίς νυστέρι ή βελόνες.

Πλεονεκτήματα Ultraformer III

 • μεγαλύτερη ταχύτητα παλμού άρα γρηγορότερες θεραπείες
 • πιο άνετη και ανεκτή για τον ασθενή θεραπεία
 • μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα
 • νέος πιο φιλικός προς τον χρήστη βραβευμένος σχεδιασμός (“Good Design Award”)
 • αυτόματη αναγνώριση κεφαλής και λειτουργία μέτρησης παλμών

Εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσω εξατομικευμένων θεραπειών με το UltraformerIII  για σύσφιγξη δέρματος στο πρόσωπο και μείωση του επίμονου λίπους στο σώμα.

Κεφαλές Πολλαπλού Βάθους

Tο Ultraformer ΙΙΙ διαθέτει μία χειρολαβή για το πρόσωπο, που δύναται να λάβει έως 4  αποσπώμενες μικρότερες κεφαλές και μία χειρολαβή για το σώμα, που διαθέτει έως 3 αποσπώμενες μικρότερες κεφαλές -κατάλληλες για τη θεραπευτική προσέγγιση MMFU σε τέσσερα  και τρία διαφορετικά επίπεδα, αντίστοιχα.

Οι αποσπώμενες κεφαλές πολλαπλού βάθους του ULTRAFORMER III, συμπεριλαμβανομένου και της MF2, κατασκευάστηκαν για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση του ασθενούς και είναι προσαρμοσμένες να καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και σημεία  (μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων προσώπου, διαμόρφωση περιγράμματος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος).

Πολλαπλές Αποσπώμενες Κεφαλές

Πώς Λειτουργεί;

Η τεχνολογία HIFU διοχετεύει υψηλής έντασης εστιασμένους υπερήχους σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος και των ιστών του σώματος, αφήνοντας ανέπαφες τις γύρω περιοχές. Μεταφέροντας σταθερές θερμοκρασίες μεταξύ 65ο C και 75ο C στις στοχευμένες ζώνες θεραπείας, το ULTRAFORMER III προκαλεί νεοκολλαγονογένεση στο πρόσωπο, ενώ συσφίγγει τους ιστούς του σώματος, διαμορφώνοντας το περίγραμμα.

Απόλυτη Ακρίβεια

Οι νέες πολύ-λειτουργικές κεφαλές τεχνολογίας MMFU είναι σχεδιασμένες να μεταφέρουν εστιασμένη και σταθερή ενέργεια υπερήχων στην εστιακή περιοχή. Το Ultraformer III, εκπέμποντας ίση κατανομή θερμότητας, στοχεύει με γεωμετρική ακρίβεια από πολύ μεγάλες έως και πολύ μικρές επιφάνειες ανάλογα με την περιοχή θεραπείας χωρίς, όμως, να καταστρέφει τον περιβάλλοντα ιστό.

Μίκρο-Εστιασμένοι Υπέρηχοι

Οι κεφαλές θεραπείας με υψηλής έντασης εστιασμένη δέσμη υπερήχων παρέχουν απόλυτα στοχευμένα την ενέργεια των υπερήχων στην καθορισμένη εστιακή περιοχή.

 

Mάκρο-Εστιασμένοι Υπέρηχοι

Οι κεφαλές θεραπείας με χαμηλότερες συχνότητες επιτρέπουν βαθύτερη διείσδυση στην εστιακή περιοχή με μεγαλύτερη πυκνότητα ενέργειας.

Διπλή έξοδος ισχύος υψηλής έντασης

Η ενέργεια των υπερήχων διοχετεύεται ομοιόμορφα και στοχευμένα στα διαφορετικά βάθη του δέρματος χωρίς διάχυση της θερμότητας στους περιβάλλοντες ιστούς, αποδίδοντας, έτσι, λιγότερο πόνο, ελάχιστες παρενέργειες και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θερμική ενέργεια MMFU

Διοχετεύοντας κατά προσέγγιση 65.4°C στα δερματικά στρώματα προκαλεί ζώνες θερμικής συρρίκνωσης και μέσω της φυσικής διαδικασίας επούλωσης των πληγών επιφέρει ανανέωση του κολλαγόνου στο δέρμα.

Με απόδοση υψηλής ισχύος και απόλυτη ακρίβεια, οι κεφαλές Micro και Macro Εστιασμένων Υπερήχων (MMFU) παρέχουν μη επεμβατικές και εξατομικευμένες θεραπείες HIFU στοχεύοντας σε πολλαπλά επίπεδα του δέρματος.

Εκπληκτικά Λεπτή Κεφαλή Θεραπείας MF2 για Μικρές Περιοχές

Η αποσπώμενη κεφαλή των 2.0 mm ή αλλιώς “MF2” του ULTRAFORMER III έχει σχεδιαστεί για να μειώνει σημαντικά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο μέτωπο του ασθενούς και γύρω από τα μάτια και το στόμα. Όταν έρχεται σε σταθερή επαφή με το δέρμα, αυτός ο εκπληκτικά λεπτός ειδικός μετατροπέας ενέργειας μπορεί να στοχεύσει τις -έως σήμερα- πολύ δύσκολες στενές περιοχές του προσώπου καθώς και το περίγραμμα αυτού.

Πριν & Μετά

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας