ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ & ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

 • null
  Απόλυτα Ελεγχόμενο
  Εστιασμένη Θεραπεία σε πολλαπλά βάθη για βέλτιστα αποτελέσματα
 • null
  Άνετη Θεραπεία
  Σταδιακή θέρμανση των ιστών με ταυτόχρονη ψύξη για άνεση στη θεραπεία.
 • null
  Ασφάλεια
  Ασφαλείς θεραπείες για όλους τους φωτότυπους ανεξαρτήτως ευαίσθητων περιοχών όπως πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
 • null
  Συνδυασμός Τεχνολογιών
  Ο συνδυασμός των τεχνολογιών προσφέρει αποτελέσματα με μεγαλύτερη διάρκεια και σε λιγότερες συνεδρίες.
 • null
  Χωρίς Αποθεραπεία
  Χωρίς αποχή από την καθημερινότητα και τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Εν τω βάθει σύσφιγξη
και σμίλευση προσώπου

Γιατί το ACCENT SPADEEP;

Το Accent SpaDEEP της εταιρείας Alma είναι το μοναδικό σύστημα που δύναται να εκπέμπει στις υψηλές μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες (μικροκύματα) των 40,68MHz. Η ογκομετρική θέρμανση των ιστών παρέχει θεραπείες δερματικής ανάπλασης όπως ρυτίδες και σύσφιγξη, σμίλευση προσώπου, εν τω βάθει λιποσυρρίκνωση σώματος , μείωση κυτταρίτιδας και ραγάδες.

 • Αισθητά μειωμένος χρόνος θεραπείας
 • Συνδυαστικές τεχνολογίες για βέλτιστα και μακράς διάρκειας αποτελέσματα
 • Τεχνολογίες με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα
 • Ασφαλείς και ανώδυνες θεραπείες
 • Χωρίς αναλώσιμα

Διηλεκτρική Θέρμανση (Ραδιοσυχνότητες Μικροκυμάτων)

Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων RF (μικροκύματα) βασίζεται στη διηλεκτρική θέρμανση των ιστών στην υψηλή συχνότητα των 40MHz. Στις παραπάνω συχνότητες τα μόρια του νερού περιστρέφονται γρήγορα και δημιουργείται τριβή μεταξύ τους και αυτή με τη σειρά της προκαλεί υψηλή θέρμανση. Η ογκομετρική τεχνολογία αυτή προστατεύει την επιδερμίδα και αναπτύσσει με ασφάλεια και ελεγχόμενα σε εν τω βάθει επίπεδα υψηλή θερμοκρασία σε δέρμα και λίπος.

GRAPH 1-1

Ελεγχόμενο Βάθος Θεραπείας

Η μοναδική τεχνολογία υψηλών ραδιοσυχνοτήτων της Alma σε συνδυασμό με τον μετατροπέα φάσης (Phase Shifter) προκαλούν ελεγχόμενη ογκομετρική θέρμανση σε πολλαπλά επίπεδα ανάλογα με το βάθος και το στόχο θεραπείας. Η δυνατότητα επιφανειακής αλλά και εν τω βάθει θεραπείας ταυτόχρονα προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα δερματικής σύσφιγξης  και εν τω βάθει λιποσυρρίκνωσης.

Κεφαλές Θεραπείας

null
null

Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα

null
null

Διπολική Ραδιοσυχνότητα

null
null

UniBody

null
null

Microplasma Pixel RF

  Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΩΜΑ: Κεφαλή θεραπείας τεχνολογίας μονοπολικής ραδιοσυχνότητας μικροκυμάτων στα 40,68MHz για ελεγχόμενη θέρμανση των ιστών με σκοπό την εν τω βάθει σύσφιγξη και λιποδιάλυση σε βάθη 7-20mm. Ενσωματωμένο θερμόμετρο για πλήρη έλεγχο της δερματικής θερμοκρασίας και ασφαλή θεραπείες.

  Διπολική Ραδιοσυχνότητα

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΩΜΑ: Κεφαλή θεραπείας τεχνολογίας διπολικής ραδιοσυχνότητας μικροκυμάτων στα 40,68MHz για ελεγχόμενη θέρμανση του δερματικού ιστού με σκοπό τη δερματική σύσφιγξη και λιποδιάλυση σε βάθη 2-7mm. Ενσωματωμένο θερμόμετρο για πλήρη έλεγχο της δερματικής θερμοκρασίας και ασφαλή θεραπείες.

UniBody

ΣΩΜΑ: Κεφαλή θεραπείας τεχνολογίας μονοπολικής ραδιοσυχνότητας μικροκυμάτων στα 40,68MHz σε συνδυασμό με μασάζ για τη μηχανοποίηση και την κινητοποίηση των ιστών και την ελεγχόμενη θέρμανσή τους . Σκοπός της θεραπείας η μείωση της κυτταρίτιδας σε βάθη 7-20mm.

  Microplasma Pixel RF

ΠΡΟΣΩΠΟ-ΣΩΜΑ: Κεφαλή θεραπείας κλασματικής (fractional) τεχνολογίας ραδιοσυχνότητας μικροκυμάτων στα 40,68MHz για ελεγχόμενη θέρμανση του δέρματος και ελάχιστα επεμβατική θεραπεία. Σκοπός θεραπείας  η ανανέωση του δέρματος, οι ρυτίδες, οι ατροφικές ουλές ακμής, οι ραγάδες κ.α.  Επιπρόσθετο ακροφύσιο (colibri) μετατρέπει την κεφαλή Microplasma Pixel RF στο ισχυρότερο Plasma RF της αγοράς για περιοφθαλμικές και περιστοματικές θεραπείες καθώς και θεραπείες ανόρθωσης βλεφάρων.

Πριν & Μετά

Ανάπλαση & Σύσφιγξη Προσώπου-Σώματος

Πριν & Μετά

Κυτταρίτιδα & Τοπικό Αδυνάτισμα

Σχετικά Προϊόντα

ACCENT PRIME

Προηγμένη πλατφόρμα σμίλευσης/σύσφιγξης σώματος & αντιγήρανσης προσώπου

Περισσότερα

Χρειάζεστε παραπάνω πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας