Alma CO2 
 PIXEL CO2 Surgical (399 x 600)
 femilogo
 FemiLift Laser Vaginal Tightening
 

alma co2

Η χωρίς προηγούμενο ζήτηση για θεραπείες ανανέωσης του δέρματος έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη πολλών τεχνικών και τεχνολογιών που στοχεύουν στη θεραπεία βλαβών, που σχετίζονται με την ηλικία και τον ήλιο. Μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι η αυξανόμενη ζήτηση για λιγότερο επεμβατικές διαδικασίες, με σύντομο χρόνο ανάρρωσης ή ελάχιστης νοσηλείας, έχει προλειάνει το δρόμο για νέες μη επεμβατικές τεχνικές. 

Λαμβάνοντας όλα τα παραπάνω υπ’ όψιν, έχει αναπτυχθεί μια δυναμικά ανερχόμενη αγορά γύρω από αισθητικές εφαρμογές, που απαιτούν υψηλή αποτελεσματικότητα και ασφάλεια με λίγο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Οι συμβατικές εφαρμογές ανάπλασης με laser (επεμβατικά μήκη κύματος, όπως αυτό του CO2) επιφέρουν βλάβη επιδερμική και σε επίπεδο χορίου σε σχέση με τα laser τα οποία επιφέρουν μόνο θερμική συσσώρευση (μη επεμβατικά μήκη κύματος).
pixel co2 tomes

Κλασματική Τεχνολογία Fractional CO2
Το σύστημα Alma CO2 στηρίζεται σε μία ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία, αυτή της Fractional PhotoThermolysis (FPT). Μία δέσμη laser επεμβατικού μήκους κύματος μέσω κουκίδων (pixels) εστιάζεται με αποτέλεσμα την υψηλή θέρμανση του ιστού.
 
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργούνται μικρο-θερμικές επεμβατικές ζώνες, καθώς η παρακείμενη περιοχή παραμένει άθικτη και χρησιμοποιείται ως απόθεμα για γρήγορη επούλωση και επιθηλιοποίηση. Η θεραπευτική ιδιότητα της FPT βασίζεται στο βάθος και τη δυνατότητα διείσδυσης, στο σχήμα και το σχέδιο του αποτυπώματος της κουκίδας laser (PIXEL™), όπως επίσης και στον αριθμό των περασμάτων. 
 
To παραπάνω σύστημα, μέσω της κλασματικής τεχνολογίας (PIXEL™) παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπείες, εκμηδενίζοντας τις κλασικές παρενέργειες, οι οποίες σχετίζονται με τη συμβατική ανάπλαση του προσώπου και της εφαρμογής με το laser Alma CO2.
Δυνατότητες Θεραπείας με το Σύστημα Alma CO2:
 
i) iPIXEL™
 
Η τεχνολογία PIXEL™ του συστήματος Alma CO2 για ελάχιστα επεμβατική fractional ανάπλαση δέρματος χρησιμοποιεί τεχνολογία μικρο-φακών για να δημιουργήσει ένα πλέγμα πολλαπλών μικρών επεμβατικών σημείων και μέσω της νέας τεχνολογίας scanner iPIXEL – η θεραπεία γίνεται ταχύτατη και πλήρως ελεγχόμενη από το χειριστή.
 
ii) FemiLift™ - Πρωτοποριακή Μη Επεμβατική Ανάπλαση Κόλπου
Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα του προσώπου χάνει την ανθεκτικότητά του και τη ζωντάνια του, εμφανίζονται ρυτίδες και η ελαστικότητά του μειώνεται εξαιτίας της ‘εξασθένησης’ των ινών κολλαγόνου. Γι’ αυτό εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο κάνουν τόσα πολλά, όπως πανάκριβα καλλυντικά, εμφυτεύματα, και αισθητικές επεμβάσεις για να διασφαλίσουν ότι το πρόσωπό τους θα δείχνει όσο πιο νεανικό γίνεται.
Η ίδια ακριβώς διαδικασία γήρανσης, όμως, συμβαίνει και στον ιστό του γυναικείου κόλπου, όπου οι ίνες του κολλαγόνου χάνουν την ελαστικότητά τους εξαιτίας της ηλικίας και των τοκετών.
Λόγω κάποιων δομικών αλλαγών στον γυναικείο κόλπο και την περιοχή της ουρήθρας και εξαιτίας της έλλειψης ελαστικότητας των ινών κολλαγόνου, δύναται να προκληθεί μείωση της σεξουαλικής απόλαυσης, καθώς και ακράτεια ούρων, που μπορεί να κυμαίνεται από αρχικά έως και πολύ σοβαρά στάδια.
Με το FemiLift™ ο/η γιατρός μπορεί να πετύχει σύσφιγξη στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης. Σκοπός της θεραπείας είναι η αύξηση της σεξουαλικής απόλαυσης τόσο για τη γυναίκα όσο και για τον σύντροφό της μέσω της ανάπλασης και της ενίσχυσης των ιστών-μυών του κόλπου.
Το FemiLift™ προσφέρει μία εντελώς πρωτοποριακή μη επεμβατική λύση, χρησιμοποιώντας το πολύ δραστικό laser των 30 watt της Alma Lasers: Alma CO2. Με το FemiLift™ επιτυγχάνεται συσσώρευση θερμικής ενέργειας στα εν τω βάθει επίπεδα του κολπικού ιστού, προκαλώντας, έτσι, συστολή των ινών Κολλαγόνου και Ελαστίνης, καθώς και -σε βάθος χρόνου- αναζωογόνηση των πρωτεϊνών τους. 
 
Αυτό τα μοριακά ‘σινιάλα’ δραστηριοποιούν ολόκληρο τον μηχανισμό επούλωσης πληγών του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Η θεραπεία πραγματοποιείται με τη χρήση του CO2 laser, το οποίο εκπέμπει από την ειδική κεφαλή, που εισάγεται στον κόλπο. Οι ακτίνες του laser εστιάζονται σε συγκεκριμένα σημεία του κολπικού καναλιού και επιτυγχάνουν εκτός από την αναπαραγωγή του κολλαγόνου και μείωση του εύρους του καναλιού έως και 2 εκατοστά.
 
Το αποτέλεσμα της θεραπείας είναι η πλήρης ανάπλαση του ιστού-μυών του κόλπου και η επανασύσταση ενός σφριγηλού και νεανικού κόλπου, εμπλουτισμένο με σφιχτές, πυκνές και μακριές ίνες Κολλαγόνου. Επίσης, με την ίδια ακριβώς διαδικασία ενισχύεται και η δομή της ουρήθρας για σημαντική θεραπευτική βελτίωση της ακράτειας των ούρων (SUI-Stress Urinary Incontinence).
Τα πλεονεκτήματα του Femilift™:
Ανώδυνη ανάπλαση/σύσφιγξη κόλπου
Σύντομη και εύκολη διαδικασία στο ιατρείο του γυναικολόγου  (10-15 λεπτά)
Κλινικά αποδεδειγμένη τεχνολογία και αποτελεσματικότητα 
Μακράς διαρκείας αποτελέσματα
Χωρίς χρήση αναισθησίας
Βελτιώνει τη ξηρότητα του κόλπου και την ακράτεια ούρων

iii) LiteScan
To LiteScan είναι ένα CO2 scanner, που προσφέρει εξάχνωση ιστού χωρίς απανθράκωση με πολλαπλά μοτίβα σκαναρίσματος. Ενδείκνυται για δερματικές παθήσεις (μη επεμβατικές θεραπείες ουλών ακμής, ρυτίδων, επεμβατικό resurfacing) και λεύκανση αιδοίου.
 
Εξαέρωση στρώμα-στρώμα
Ευκολία στη χρήση
Προσαρμοστικότητα
Ακρίβεια και ασφάλεια
Απόλυτος έλεγχος διείσδυσης
Άριστες επιδόσεις 
Ελάχιστη επεμβατικότητα
Δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών (δερματολογία, ωτορινολαρυγγολογία, γυναικολογία)
 
 
iv)  Χειρουργικά Ακροφύσια Εκτομών (Surgical Applicators)
 50 mm surgical tip
Κεφαλή εστιακής απόστασης με μέγεθος (spot size) 0,125 mm διάμετρο.
 
100 mm surgical tip
Κεφαλή εστιακής απόστασης με μέγεθος (spot size) 0,20 mm διάμετρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
pixel co2 techn gr
 

Κλασματική Τεχνολογία Fractional CO2

PIXEL CO2 Το σύστημα Alma CO2 στηρίζεται σε μία ελάχιστα επεμβατική τεχνολογία, αυτή της Fractional PhotoThermolysis (FPT). Μία δέσμη laser επεμβατικού μήκους κύματος μέσω κουκίδων (pixels) εστιάζεται με αποτέλεσμα την υψηλή θέρμανση του ιστού.

 

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δημιουργούνται μικρο-θερμικές επεμβατικές ζώνες, καθώς η παρακείμενη περιοχή παραμένει άθικτη και χρησιμοποιείται ως απόθεμα για γρήγορη επούλωση και επιθηλιοποίηση. Η θεραπευτική ιδιότητα της FPT βασίζεται στο βάθος και τη δυνατότητα διείσδυσης, στο σχήμα και το σχέδιο του αποτυπώματος της κουκίδας laser (PIXEL), όπως επίσης και στον αριθμό των περασμάτων.

 

To παραπάνω σύστημα, μέσω της κλασματικής τεχνολογίας (PIXEL™) παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπείες, εκμηδενίζοντας τις κλασικές παρενέργειες, οι οποίες σχετίζονται με τη συμβατική ανάπλαση του προσώπου και της εφαρμογής με το laser Alma CO2.

 

© 2013 www.lidsmedical.gr  |  All rights reserved.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies στη συσκευή σας.By continuying to browse our website you agreeing to our use of cookies. Όροι χρήσης/Terms of use