alma lasers (300 x 45)      Alma 1470

lipo
lipolife3g logo
Laser Liposuction

hydro-logos-1
Hyperhidrosis
and Bad Odor Procedure
 
 
 
 
 
 
 
 
Μοναδικά Αποτελέσματα Σύσφιγξης
Το σύστημα πρωτοποριακής τεχνολογίας laser της Alma Surgical στα 1470 νανόμετρα, Alma 1470, καλύπτει τις πιο σύγχρονες επεμβατικές εφαρμογές όπως η υπεριδρωσία, η αφαίρεση κιρσωδών φλεβών, η λιποαναρρόφηση και η λιπόλυση με laser.
Πλεονεκτήματα του Laser Alma 1470
• Ιδανική απορρόφηση υγρού στοιχείου του λίπους.
• Το Laser που απορροφάται από τον ιστό επιφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα δερματικής σύσφιγξης.
• Ελάχιστη αιμορραγία και εκχυμώσεις μετεγχειρητικά.
• Χρησιμοποιείται ένα μεγάλο εύρος οπτικών ινών laser, όπως: η AngelTM (οπτική ίνα περιστροφικής εκπομπής δέσμης), η AnchorTM (οπτική ίνα υπό γωνία εκπομπής) και άλλες για ακόμη καλύτερα κλινικά αποτελέσματα και μεγαλύτερη ασφάλεια.
• Υψηλότατα πρότυπα ασφαλείας.

1) ΥΠΕΡΙΔΡΩΣΙΑ - HydroLife
Επαναστατική Μέθοδος Θεραπείας Laser για Υπερβολική Εφίδρωση
Η Υπεριδρωσία αποτελεί μία χρόνια ανωμαλία που οφείλεται στην υπερδραστηριότητα του συμπαθητικού νευρικού συστήματος και εκφράζεται με εντονότατη εφίδρωση στην περιοχή της μασχάλης, των χεριών και των ποδιών. Επηρεάζει γύρω στο 2.8% του παγκόσμιου πληθυσμού και από κοινωνικής άποψης μπορεί να επηρεάσει έντονα την ποιότητα ζωής του ασθενούς.
1470 nm – Το πιο Αποτελεσματικό Μήκος Κύματος Απορρόφησης του Ιδρώτα
Οι εκκρινείς ιδρωτοποιοί αδένες αποτελούνται κυρίως από νερό (υποτονικό αλατούχο διάλυμα), νάτριο, ουρία και αμμωνία. Έχει ανακαλυφθεί ότι το μήκος κύματος των 1470 νανομέτρων χαρακτηρίζεται από την υψηλή απορροφητικότητά του από το νερό και επομένως ενδείκνυται για θεραπείας μαλακών ιστών.

Anchor™ Bended Fiber
anchor 1470
ina1
Η οπτική ίνα υπό γωνία εκπομπής, Anchor™, στοχεύει τους υπερδραστήριους ιδρωτοποιούς αδένες, που ορίζονται και διακρίνονται στην περιοχή θεραπείας από το τεστ ιωδίου.
ina2
Καταστροφή ιδρωτοποιού αδένα
Η οπτική ίνα Anchor™, αφαιρεί θερμικά τους ιδρωτοποιούς αδένες με τη βοήθεια της υπό γωνία εκπομπής της, εξαιτίας της οποίας η διαδικασία γίνεται απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική.
ina3
Μείωση υπεριδρωσίας
Η ενέργεια διοχετεύεται αυξητικά στην περιοχή θεραπείας έως ότου οι ιδρωτοποιοί αδένες αποκοπούν. Ως εκ τούτου, επιφέρεται δραματική μείωση της υπεριδρωσίας άμεσα.

2) ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ & ΛΙΠΟΜΕΤΑΦΟΡΑ (FAT GRAFTING)
Γρήγορη και Εύκολη Λιποαναρρόφηση με Laser και Λιπομεταφορά για Βέλτιστα Αποτελέσματα.
Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος λιποαναρρόφησης με laser της Alma ονομάζεται LipoLife και σχεδιάστηκε για να δώσει τη δυνατότητα μιας αναίμακτης και χωρίς εκχυμώσεις λιποαναρρόφησης με υψηλά κλινικά αποτελέσματα και μέγιστη σύσφιγξη.
Η μέθοδος LipoLife χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία SDL2 (Sub Dermal Laser Lipo) που μειώνει τον χρόνο της επέμβασης, την κούραση του γιατρού και το χρόνο ανάρρωσης του ασθενούς και ενδείκνυται για πολλές διαφορετικές περιοχές θεραπείας, ενώ παράλληλα προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα laser λιποαναρρόφησης.
Πώς λειτουργεί η SDL2;
• Η τεχνολογία SDL2 χρησιμοποιεί laser στα 1470 nm, το οποίο απορροφάται από το λίπος και το δέρμα. Διαθέτει τη νέα υπερσύγχρονη οπτική ίνα περιστροφικής εκπομπής δέσμης, AngelTM, επιτρέποντας μοναδικά αποτελέσματα σύσφιγξης με ελάχιστη έως καθόλου αιμορραγία.
• Διασπά το αποθηκευμένο λίπος.
• Διεγείρει την ανάπτυξη του κολλαγόνου για πιο ανθεκτικό, ελαστικό και υγιές δέρμα.
sdl
Το ιδανικό μήκος κύματος Laser
Κατά τη λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο LipoLife, το μήκος κύματος του laser στα 1470nm απομακρύνει εξαιρετικά και με απόλυτη ασφάλεια το λίπος και προκαλεί έντονη θερμική βλάβη, που με τη σειρά της επιφέρει συστολή του κολλαγόνου και σύσφιγξη της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος. Χάρη στην αιμόσταση που προκαλείται με τη μέθοδο αυτή, ο/η ασθενής βγαίνει από τη διαδικασία με πολύ λιγότερους μώλωπες σε σύγκριση με άλλες μεθόδους λιποαναρρόφησης και με πολύ μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Μεταφορά Αυτόλογου Λίπους
Η μεταφορά αυτόλογου λίπους έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας μια νέα τάση στη βιομηχανία της αισθητικής ιατρικής. Το λίπος έχει κερδίσει έδαφος στη γλυπτική σώματος, ιδιαίτερα στην αυξητική στήθους και γλουτών και ως φυσικό ενέσιμο εμφύτευμα για ανανέωση προσώπου. Η άμεση διαθεσιμότητά του από το λίπος του ίδιου του ασθενούς, η εύκολη και φυσική του ενσωμάτωση από τους ιστούς-αποδέκτες του λίπους και το αποτέλεσμα διαρκείας που προσδίδει, κάνουν τη λιπομεταφορά μια εξαιρετικά αγαπητή εφαρμογή. Η θεραπεία LipoLife της Alma Lasers επιτυγχάνει βιωσιμότητα λίπους μεγαλύτερη από 95%1. Η διαδικασία είναι γρήγορη και άνετη με ένα πλήρως εξοπλισμένο κιτ που διατίθεται με το σύστημα Alma 1470, επιτρέποντάς σας να αποκαταστήσετε με ευκολία τον χαμένο όγκο στους ιστούς των ασθενών σας.

1 Source: Levenberg, A., Scheinowitz, M., Sharabani-Yosef, O. "Higher cell viability and enhanced sample quality
following laser-assisted liposuction versus mechanical liposuction". Journal of Cosmetics, Dermatological
Sciences and Applications, 2015, 5

 


© 2013 www.lidsmedical.gr  |  All rights reserved.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies στη συσκευή σας.By continuying to browse our website you agreeing to our use of cookies. Όροι χρήσης/Terms of use